Krista & Grety Vandevelde

Te negeren wegomlegging

Wegenwerken Brusselsesteenweg: voorjaar 2015 tot najaar 2018

Ook tijdens deze werken is het Cederhuis vlot bereikbaar - maar enkel vanaf de kant van de Brusselse Ring. Vanaf daar kan je de aangeduide omleiding negeren en zoals altijd gewoon rechtdoor rijden tot aan parking "Terwilgen" naast het Cederhuis.
Voor meer details zie deze pagina

Verwerken van oud goud en transformaties

Transformaties & herstellingen Transformaties & herstellingen Transformaties & herstellingen Transformaties & herstellingen

Heel wat mensen hebben juwelen die ze al jaren niet meer dragen. Misschien heeft u ook wel goud in de kast liggen omdat het ontwerp niet bij u past.

Bij ons kunt u terecht om uw goud een tweede leven te geven. Wij smelten uw oude munten en juwelen en smeden er voor u een nieuw en persoonlijk juweel van.

Het eventuele teveel aan gewicht in goud wordt door ons gerecycleerd.

Indien u dit wenst kan een deel van het oorspronkelijke ontwerp behouden blijven. Bij een zo'n transformatie wordt bijvoorbeeld een deel van een trouwring of een familiejuweel in een nieuw jasje gestoken.

Herstellingen

Ons vakmanschap staat ook ter beschikking voor het herstellen van uw juwelen of het opnieuw aanrijgen van uw parelsnoer. We doen dit met plezier en met de grootste zorg in ons atelier ter plaatse.