Krista & Grety Vandevelde

Trouwringen en huwelijksjuwelen

TrouwringenTrouwringenTrouwringenTrouwringenBruidsjuweelBruidsjuweelBruidsjuweel

Een trouwring is heel persoonlijk. Je kiest hem met je gevoel. Hij heeft naast een esthetische uiteraard ook een symbolische waarde. Samen met jou nemen we er graag alle tijd voor om de gepaste ring te vinden.

Geen twee handen zijn gelijk en mannen en vrouwen stellen vaak andere eisen aan de ring die ze willen dragen. In deze optiek hoeven de partners niet steeds voor een zelfde ring te kiezen. Er bestaan tal van mogelijkheden om niet-identieke ringen te linken, waardoor ze toch een symbool van verbondenheid vormen.

Heb je het niet zo begrepen op een ring, of kun je omwille van je beroep geen ring dragen? Geen probleem, je kan immers ook kiezen voor een ander sieraad, een hanger bijvoorbeeld. Belangrijk is dat je jezelf er in kunt herkennen en dat je iets kiest waar je je goed bij voelt, een leven lang.

Naast onze unieke creaties die je op het lijf geschreven zijn, vind je bij ons nog een tweehonderdtal andere modellen van trouwringen.

Op zoek naar een origineel bruidsjuweel (of haar moeder !) ?
We kiezen of ontwerpen het speciaal voor de bruid. Het juweel krijgt een toegevoegde waarde omdat het juweel voor altijd verbonden zal zijn met deze heel speciale dag. Door de veelheid aan mogelijkheden zal er altijd een sieraad zijn binnen het bereik van je budget.