Krista & Grety Vandevelde

Wie zijn wij ?

Krista en Grety

Wij zijn twee zussen met een hart voor schoonheid en harmonie.

Als kind al speelden we met schelpjes, pareltjes en suikerbolletjes: onze passie voor juwelen werd geboren in de bakkerij van onze Papa. Van het een kwam het ander en we zijn terecht gekomen in een goudsmid atelier. Om deze passie met anderen te kunnen delen, openden we een eigen zaak aan de Hogesteenweg in Grimbergen. 17 jaar later, in 2004 zijn we verhuisd en kunnen u tegenwoordig verwelkomen in onze prachtige nieuwe ruimte: 't Cederhuis.

Hier, in de parel van Brabant, ontwerpen en creëren we unieke sieraden, los van alle trends en wars van modes. Onze grootste bron van inspiratie is wat de natuur ons schenkt. Edelstenen, diamanten, parels die samensmelten met edele metalen. En het zijn vaak deze schatten van de natuur zelf die de vormgeving bepalen: organisch of eerder een vloeiende zuivere belijning.
Het ontwerpen van een juweel is voor ons een spel van vorm en kleur, een tijdloze dans met karakter en gratie.

De wisselwerking tussen ons beiden, onze medewerkers en de dialoog met de klanten zijn een onontbeerlijk element van ons creatieve werk. Door elkaar voortdurend te inspireren slagen we er in exclusieve en persoonlijke sieraden te creëren, geschikt voor ieder budget. Onze uitzonderlijke juwelen zijn de vrucht van veel geduld, liefde en vakmanschap, gewaardeerd door iedereen die van schoonheid houdt.

Het Cederhuis team

Het Cederhuis team

Krista & Grety Vandevelde, ontwerpsters en goudsmeden,

François Van Hal en Inge Scotton, goudsmeden,
Griet, Annie, Julietta, Geert, Lena, Herman, Tiny, Freya, Hervé, Joke, Joël,... Wout en Meya, elk draagt zijn eigen steentje bij en het geheel..

Dankzij deze waardevolle medewerkers is het hier fijn werken !